Informatie

Soms ben ik lastig te bereiken omdat ik met een behandeling bezig ben. Spreek dan je gegevens in dan bel ik je zo snel mogelijk terug. Een sms, app of e-mail sturen is natuurlijk ook handig. Ik zal te allen tijde proberen om zo snel mogelijk contact met je op te nemen.

Voor de eerste therapeutische massage vindt er een intake-, anamnesegesprek plaats om elkaar beter te leren kennen, goed te kunnen bepalen wat de klacht is, wat jouw hulpvraag is en hoe we de behandeling gaan inzetten. Daarom wordt er de eerste keer ruim tijd voor je afspraak ingepland.

Voor het eerste orthomoleculaire (en/of voedingsadvies) consult vraag ik je het intakeformulier in te vullen, de neurotransmitterprofielbepaling te maken en om een aantal dagen een voedingsdagboek bij te houden. Deze formulieren stuur ik je (digitaal) toe en wil ik graag uiterlijk een week voor onze afspraak (digitaal) retour krijgen zodat ik mij goed kan voorbereiden.

Tijdens het eerste consult vindt er een uitgebreide anamnese plaats. Ik neem de formulieren met je door, geef uitleg en beantwoord je vragen. Ook kan er behoefte zijn om aanvullende informatie te verkrijgen door middel van laboratoriumonderzoek. Je kunt hierbij denken aan urine-, faeces-, bloed- of speekselanalyses. Kosten die gemaakt worden voor deze onderzoeken vallen buiten de consultprijs. Na alles besproken te hebben maak ik een persoonlijk behandelplan dat kan bestaan uit aanpassing in de voedingsgewoontes, suppletieadvies en/of leefstijlinterventie met betrekking tot bijvoorbeeld bewegen, roken, ontspanning.

Indien nodig kan ik het advies geven om een afspraak bij de huisarts of medisch specialist te maken of een andere vorm van therapie er naast te volgen.

De betaling ontvang ik graag contant en gepast of via bankoverschrijving binnen 8 dagen. Pinnen is niet mogelijk. De tarieven van therapeutische behandelingen en consulten zijn vrij van BTW, de prijzen van voedingssupplementen zijn incl. 9% BTW. Omdat de praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG, en er een RBCZ registratie is, worden de meeste therapeutische behandelingen en consulten (geheel of deels) vergoed door de zorgverzekeraar. Supplementen komen volledig voor eigen rekening. Raadpleeg jouw polis of informeer bij de eigen zorgverzekeraar naar de voorwaarden.

Ook is er informatie over vergoedingen voor orthomoleculaire therapie te vinden op de website van de MBOG
Vergoedingen Orthomoleculaire therapie

Voor vergoedingen met betrekking tot Shiatsutherapie verwijs ik graag naar de website van de NVST
Vergoedingen Shiatsutherapie

Praktijk Debby Goyen is zonder verwijzing van huisarts of specialist te bezoeken.

Voor je massage of behandeling wordt tijd gereserveerd. Wil je een afspraak annuleren, bel, app of sms minimaal 24 uur van tevoren. Niet nagekomen afspraken, zonder kennisgeving van verhindering, worden in rekening gebracht. Persoonlijke hygiëne vind ik belangrijk. Zorg dat je fris bent voor de massage.

photo

Debby Goyen